Concurs de cantec, dans si recital de poezie



Duminica 12 iunie 2016, sala mare din cadrul Organizatiei  Judetene a Uniunii Ucrainenilor dinTulcea, a gazduit un eveniment  de exceptie,  "Concurs de cantec, dans si recital de poezie faza judeteana.
Sala s-a dovedit a fi neincapatoare pentru multimea celor care au tinut sa participe si sa  urmareasca evenimentul.
Elevii coordonati de catre  cadre didactice, au prezentat cu multa emotie un adevarat recital de cantec si poezie nu doar in limba ucraineana dar si in limba romana
Toti copiii au impresionat prin talent, dictie, miscare scenica si inspiratie, dovada fiind prestatia buna si foarte buna a tuturor participantilor la concurs.
Multumiri cadrelor didactice care s-au implicat precum si mamicilor pentru efortul depus in pregatirea si prezentarea concurentilor in etapa judeteana a concursului.
Este de remarcat efortul copiilor, parintilor si cadrelor didactice implicate in actiune pentru ca toti concurentii sa se prezinte la cel mai inalt nivel, fapt care a devenit realitate.
Timpul s-a scurs pe nesimtite iar acest lucru  ar trebui sa ne bucure, deoarece cat timp se pastreaza legatura cu pamantul natal prin cultura traditionala,  nu se pierde identitatea. Cantecele  populare interpretate cu patos au fost rasplatite generos cu ropote de aplauze de catre spectatorii entuziasmati. 

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu