Ziua Internaţională a femeii 

La 8 Martie, in Romania, dar si in multe alte tari, se serbeaza Ziua femeii
Cu aceasta ocazie femeile din cadrul Filialei Tulcea au sarbatorit ziua de 8 martie marcand astfel importanta si rolul femeii in societate si familie. 
Luna martie este cea mai frumoasă din an – pentru că vine primăvara, pentru că avem atât de multe doamne pe care trebuie să le sărbătorim, să le oferim o floare, o vorba buna... si sa le multumim ca exista. 
Mama, prietena, iubita, colega, sotia, toate sunt femei ce merita sarbatorite cu mult respect si bucurie. Fiecare dintre ele are un rol important in viata noastra, reprezinta frumusetea, blandetea, ajutorul, sfatul, grija, bucuria cu care esti inconjurat. O multime de femei care, de la nastere pana in ultima clipa, iti ofera momente cu care nu te mai intalnesti. 
De la vorba blanda a mamei pana la cuvintele te iubesc - toate acestea sunt un sir de cuvinte ce reprezinta dragostea fata de femeia din fata ta, din gandurile tale, din visele tale, fata de ceea ce reprezinta frumosul, eleganta, feminitatea, perfectiunea, as putea spune. Perfectiunea, in sensul faptului ca doar Ea, Femeia, e un miracol ce poarta viata in ea insasi si o daruieste lumii intregi. In cantece, in poezii, in proza - mereu aceasta a fost pe primul loc, a fost iubita si venerata.
Sa le uram tuturor femeilor de ziua lor La multi ani, sanatate, bucurii si impliniri din tot sufletul si toata inima
  








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu