Teledon Oamenii Deltei TVR1




Sfarsitul lunii aprilie ne-a gasit in curtea Televiziunii Romane, unde am participat la un teledon organizat de televiziunea romana TVR1 in cooperare cu Fundatia Casiana pentru a da o mana de ajutor copiilor din satul Letea, comunei C.A.Rosetti si locuitorilor comunei Maliuc din jud. Tulcea. Actiunea organizata de Televiziunea Romana a prezentat cateva aspecte legate de viata destul de grea pe care o duc locuitorii Deltei Dunarii (inclusiv etnici ucraineni) in aceste vremuri sensibile.
Prin programul artistic prezentat si preparatele traditionale din delta, am dorit sa evidentiem faptul ca si in Delta Dunarii traiesc oameni adevarati, cu dragoste fata de frumusetile acestui peisaj de basm, care merita mult mai multa atentie, pentru ca viata lor nu poate fi privita drept usoara.
Prin actiunea noastra am dorit sa contribuim cu putin la stimularea cetatenilor romani, si nu numai, pentru a da o mana de ajutor semenilor si copiilor acestora care sunt intr-o situatie delicata intr-un taram care pe cat este de frumos, poate fi si anevoios.



2 comentarii: